احساسات پنهانی که سلامت روان را تحت تاثیر قرار می دهند
انسانها در مواجهه با وقایع مختلف، احساسات متفاوتی از خود نشان می دهند و این موضوع کاملاً طبیعی است. به طور مثال، زمانی که یکی از عزیزانمان را از دست میدهیم، غمگین می شویم و یا در رویداد های خوب شاد هستیم. اما این تمام ماجرا نیست؛ بعضی اوقات بدون هیچ دلیلی ناراحت هستیم و هرچقدر تلاش می کنیم که علتش را بفهمیم، سرنخی پیدا نمی کنیم. گاهی آنقدر این حالت تکرار می شود که تحمل آن برایمان غیرممکن خواهد شد.
دوستی با احساسات منفی
ما به عنوان انسان بسیار هوشمندیم و در واقع خیلی بیشتر از آنچه که آگاه هستیم، احساس می کنیم. ممکن است تصور داشته باشیم که چیزی را دوست داریم در حالی که از آن متنفر هستیم. زمانی که برای درک این احساسات اختصاص می دهیم، خیلی کم است و امکان دارد طعمه بیماری های روانی مثل پارانویا، افسردگی و عدم تمایل ذهنی برای انجام کارها شویم. بنابراین هر روز ساعتی را برای آن در نظر بگیریم. باید با آغوش باز به استقبال چیزهایی که درونمان پنهان کردهایم برویم و آنها را از گوشه و کنار جمع کنیم و از خودمان این سوال بزرگ را بپرسیم که واقعاً چه چیزی اهمیت دارد؟ این موقع است که این عواطف پنهان شده خودشان را نشان می دهند و میتوانیم در صورت منفی بودن آنها را درمان نماییم.
برای بهتر شدن نتیجه، می توانید یک کاغذ و مداد تهیه نمایید و سخاوتمندانه درباره همه چیز فکر کنید. از حالات فیزیکی ( انقباض در شانه ها، مشت کردن دست ها و غیره) که بعد از تصور کردن اتفاقات به سراغتان می آید هم میتوانید در جهت آشنایی بیشتر با خودتان و درونتان بهره ببرید. در صورتی که به این نتیجه رسیدید که این واکنشها بیش از حد نرمال است، می توانید از یک تراپیست برای رفع این مشکل کمک بگیرید.