کشف حلقه‌ها و توده‌های بزرگ در کهکشان و شگفتی‌های اختر فیزیک

Sideprojects

user link badge
video camera icon50بازدیدکننده
توضیحات

حلقه بزرگ در کهکشان و شگفتی‌های اختر فیزیک

در دنیای همیشه در حال تکامل و نوآوری مطالعات علمی و اختراعات، ذهن‌های بی‌نظیر بشر همچنان در حال توسعه مرزهای کشف و ترقی هستند. تا سال ۲۰۲۴، شاهد هیچ غیرممکنی نبوده‌اید. با اینکه فقط چند ماه از این سال گذشته، چندین کشف جذاب در حوزه‌های مختلف علمی صورت گرفته است. این ویدئو چند مورد از اکتشافات را بررسی و تحلیل خواهد کرد.

الکسی لوپز، با تحلیل و بررسی اطلاعات به ‌دست‌ آمده از مطالعات دیجیتال اسلون، در حال تحقیق بر روی جهان دور افتاده بود که با یک کشف حیرت‌انگیز مواجه شد. ۹.۲ میلیارد سال نوری دورتر از شما، یک حلقه از توده‌های کیهانی وجود دارد که آن‌ قدر بزرگ و بی‌نظیر است که تمام مفاهیم قبلی را به چالش می‌کشاند.

این ساختار عظیم را حلقه بزرگ نامیده‌اند. قطر این توده کهکشانی ۱.۳ میلیارد سال نوری و محیط آن ۴ میلیارد سال نوری می‌باشد. شاید این بزرگ‌ترین سازه قابل مشاهده در جهان باشد. اما این ابر مجموعه تنها محدود به اندازه‌اش نمی‌شود. همچنین وجود این خوشه تردیدهایی در مورد بعضی از اصول اساسی کیهان‌ شناسی را به وجود آورده است.

نوسانات آکوستیک باریونیک و یا BAO

برای درک و شناخت نحوه ایجاد شکاف‌هایی که حلقه بزرگ در بنیان‌های اختر فیزیک ایجاد کرده، باید کمی عقب را نگاه کنید. در صد هزار سال اول بعد از بیگ بنگ، جهان با پلاسمای متراکمی پر شد که امواجی در آن ایجاد شدند و پیک‌ها و دره‌هایی را به وجود آوردند. این پدیده به نوسانات آکوستیک باریونیک و یا BAO معروف است.

این اعتقاد وجود دارد که نقطه‌هایی که این ماده در امواج اولیه انباشته کرده، باعث توزیع آن در جهان امروز و همچنین بکگراند مایکروویو کهکشانی شده است. مشکل اینجاست که تحلیل و ارزیابی بیگ بنگ و مدل‌های BAO بیان می‌کند که حد بالای اندازه یک مجموعه کیهانی باید چیزی در حدود ۱.۳ میلیارد سال نوری باشد، که به نظر درست می‌رسد. در نتیجه، زمانی که مشغول به کشف توده‌هایی بزرگتر از این حد می‌شوید، مانند حلقه بزرگ، اوضاع عجیب‌تر خواهد شد.

نظرات

ویدیو های دسته

ویدیو های پر بازدید بازدیدبان