تاثیرات مصرف قندها بر روی بدن و چگونگی افزایش سطح قند خون

The Infographics Show

user link badge
video camera icon61بازدیدکننده
توضیحات

بنظر شما قند می‌تواند باعث ایجاد سرطان شود؟ یا شکلات عاملی برای ایجاد آکنه باشد؟ آیا مصرف زیاد شیرینی، زندگی را با افسردگی، نوسانات خلقی و استرس مواجه می‌کند؟ شکر در بیشتر مواد غذایی وجود دارد. از قهوه‌های صبحگاهی تا دسرهایی که به خود قول داده‌اید فقط یک بار آنها را مصرف کنید. 

شروع روز با یک قهوه و یک شیرینی شاید ترکیب خوشمزه‌ای باشد اما نوسانات شدیدی در سطح قند خون را به همراه دارد. بسیاری از شما این را تجربه کرده‌اید که در ابتدا احساس انرژی زیادی می‌کنید. ولی این حس گذراست و به زودی باعث افت شدید انرژی در شما می‌شود. این تغییرات آنی نه تنها بر روی خلق و خوی شما تاثیر می‌گذارند بلکه می‌توانند باعث مقاومت نسبت به انسولین شوند.

طبق تحقیقات علمی انجام شده، مصرف مواد غذایی که شیرینی بالایی دارند، افزایش سریع سطح قند خون را به همراه دارند. برای مثال یک قوطی نوشابه ۱۲ اونسی حدود ۳۹ گرم قند دارد که می‌تواند در طی ۳۰ دقیقه گلوکز را به شدت افزایش دهد.

با تبدیل قند به گلوکز چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

در زمان مصرف شیرینی، بدن آن را به گلوکز تبدیل می‌کند و این قند وارد گردش خون می‌شود. این افزایش باعث می شود که پانکراس، انسولین ترشح کند. این هورمون به سلول‌ها کمک می‌کند تا شکر موجود را برای انرژی جذب کند. اما اگر این ورود این مواد به بدن بسیار زیاد و سریع باشد، مشکلات و آسیب‌هایی را برای شما به وجود می‌آورد.

هنگامی که انسولین به طور مکرر تولید می‌شود، میزان قند خون به شدت افت پیدا می‌کند. این کاهش دور از انتظار می‌تواند تاثیرات زیادی بر توانایی فرد برای تمرکز ذهنی و انجام کار‌های روزانه، مثل تحقیق درباره این موضوع که آیا یک مبارز مغول می‌تواند در رقابت با یک کاشف اسپانیایی پیروز شود؟ 

نظرات

ویدیو های دسته

ویدیو های پر بازدید بازدیدبان