سیاه چاله تنهایی

Kurzgesagt - In a Nutshell

user link badge
video camera icon41بازدیدکننده
توضیحات

 همه ما حداقل یک بار احساس تنهایی کرده ایم، اولین باری که وارد یک شهر جدید شدیم و یا زمانی که آخر هفته ها هیچ کسی از ما نمی خواهد که زمانمان را با آنها بگذرانیم، طبق تحقیقاتی که اخیراً در انگلستان انجام شده 60 درصد از افراد 18 تا 34 ساله ادعا دارند که همیشه این احساس را دارند. بیشتر مردم در تلاشند تا با زیباتر به نظر رسیدن، پولدارتر شدن و یا برقراری ارتباط با افراد بیشتر حال بد را از خودشان دور کنند که با شکست مواجه شده اند.

اثرات مخرب تنهایی

اول از همه باید بدانید که این احساس کاملاً طبیعی است و سبب می شود که شما تلاش بیشتری برای برقراری ارتباط با دیگران می کنید و در واقع بخشی از بیولوژی شماست که از تجربیات بد اجدادتان از طرد شدن از قبیله وارد ژنتیک شما شده و از شما محافظت می کند اما می بینیم که در دنیای مدرن تعداد دوستان کاهش پیدا کرده و سبب ایجاد مشکلات زیادی مانند: بدبینی، مشکلات روحی و غیره خواهد شد.

زمانی که نتوانید به اندازه کافی با دیگران ارتباط برقرار کنید به تدریج منزوی می شوید مغزتان با وجود تلاش بیشتر تمام حرکات اطرافیان را خصمانه می داند، به صورت کلی می توان گفت که تنهایی می تواند از سرطان و چاقی مزمن هم کشنده تر باشد و امکان ابتلا به بیماری هایی مانند آلزایمر و افسردگی بالاتر می رود و انزوا باعث ایجاد احساس تنش و اندوه خواهد شد. برخی از افراد تلاش دارند تا با دوری از دیگران از غرورشان محافظت کنند و به عبارت دیگر از نپذیرفته شدن می ترسند و همین موضوع باعث وخیم شدن اوضاع می شود، البته باید توجه داشته باشید که برخی از افراد درونگرا هستند و از این نظر احساس نیاز کمتری برای برقراری ارتباط دارند ولی به صورت کلی اگر می خواهید سلامت روانتان را حفظ کنید باید دوستانی داشته باشید و خودتان را لایق یک ارتباط سالم بدانید. 

نظرات

ویدیو های دسته

ویدیو های پر بازدید بازدیدبان