مصرف مواد غذایی مناسب برای حفظ سلامت کبد

Dr. Eric Berg DC

user link badge
video camera icon33بازدیدکننده
توضیحات

این ویدئو، راهکارهای لازم را برای استفاده از مواد غذایی مناسب و مقوی در جهت بهبود سلامت کبد و عملکرد آن را بررسی می‌کند و اهمیت آن را به شما نشان می‌دهد. وظیفه اصلی این عضو سم‌زدایی می‌باشد و محلی برای تجمع و انباشته شدن سموم نیست. در واقع، سم‌ها این قابلیت را دارند که در سلول‌های چربی ذخیره شوند که التهاب و مسائلی مثل سیروز و کاهش عملکرد این جز را به همراه دارند، همین موضوع به کبد چرب اشاره دارد. 

وظایف کلیدی و نقش اساسی کبد در بدن

لازم است که بدانید کبد چندین وظیفه مهم و ضروری را به عهده دارد. وجود این عضو برای تولید صفرا که نقشی اساسی در هضم چربی‌ها و جذب مواد مفید و مقوی را ایفا می‌کند‌، بسیار مهم می‌باشد. همچنین، به ساخت بعضی از هورمون‌های حیاتی بدن مثل‌IGF-1  (شبیه انسولین شماره 1) که در چربی سوزی و ساخت عضله‌ها موثرند، کمک خواهد کرد. 

در کنار تمامی این موارد کبد، ساخت هورمون‌های استروئیدی همچون استروژن، پروژسترون، تستوسترون و ویتامین D3 را به عهده دارد. کورتیزول، هورمون اصلی ضد التهاب و در مورد استرس در بدن، مسئول می‌باشد که سرچشمه آن کبد است. همچنین، بیشتر مقدار کورتیزول از سمت این عضو نشات میگیرد و بدون آن، بدن قابلیت کنار آمدن با اضطراب را ندارد.

همچنین، کبد در ساخت کلسترول که پایه‌ای اصلی برای تولید هورمون‌های استروئیدی می‌باشد نیز نقشی اساسی و حیاتی دارد. بنابراین، مصرف داروهایی مثل استاتین‌ها باعث مسدودی کلسترول در بدن می‌شوند و حتی سبب بروز اختلالاتی در ایجاد این هورمون‌ها و در نهایت، مشکلاتی در سلامتی را به همراه دارند.

سخن پایانی

در نتیجه، با داشتن برنامه غذایی مقوی و مفید می‌توانید عملکرد و کارایی کبد را بهبود دهید و با انجام این کار، این عضو را در پروسه سم‌زدایی، تولید و ساخت هورمون‌ها و موارد دیگر مورد حمایت قرار دهید.

نظرات

ویدیو های دسته

ویدیو های پر بازدید بازدیدبان