چه اتفاقی بعد از روزه داری متناوب برای بدنتان می افتد؟

Doctor Mike Hansen

user link badge
video camera icon31بازدیدکننده
توضیحات

یکی از سنت هایی که امروزه، از حوزه فرهنگ و مذهب وارد علم پزشکی شده، روزه داری می باشد. انجام این کار به صورت متناوب، یک استراتژی غذایی است که بین دوره های خوردن و پرهیز می چرخد. بسیاری از محققان به بررسی تاثیرات آن بر سلامتی بدن انسان پرداخته اند و متوجه شده اند که این کار علاوه بر بهبود وضعیت روحی، می تواند به افراد از نظر جسمی هم کمک کند. اگر شما هم در این مورد کنجکاوید، این مطلب برای شماست.

 

مقاومت به انسولین

 

یکی از بزرگ ترین معضلاتی که بسیاری از جوامع را درگیر کرده، مقاومت به انسولین است. این مشکل هنگامی رخ می دهد که سلول های بدن شما کمتر به این هورمون پاسخ می دهند و منجر به افزایش سطح قند خون و تولید بیشتر آن توسط پانکراس می شود. با گذشت زمان، این مسئله می تواند منجر به بیماری های مزمن مانند:

  • فشار خون بالا

  • تری گلیسیرید بالا

  • افزایش سطح کلسترول

  • پیش دیابت و دیابت نوع 2

فواید روزه برای بدن

 

زمانی که شما روزه اید، غذا خوردن را برای ساعاتی در روز متوقف می کنید. این موضوع سبب می شود تا سطح انسولین در بدنتان به میزان قابل توجهی کاهش می یابد که برای سلامت متابولیک مفید است. همچنین، کاهش کالری دریافتی می تواند منجر به کاهش وزن شود اما بسیاری برای حفظ آن در طول زمان تلاش می کنند.

 

به صورت کلی، می توان گفت که برای مدیریت موثر وزن و سلامتی، انواع کالری های مصرفی اهمیت زیادی دارند. تمرکز بر غذاهای کامل و فرآوری نشده می تواند به حفظ حساسیت به انسولین و تندرستی کمک کند. همچنین، پایین نگه داشتن کربوهیدرات ها، می تواند منجر به تولید کتون شود که فواید بی شماری به همراه دارد.

نظرات

ویدیو های دسته

ویدیو های پر بازدید بازدیدبان