پپتیدها مولکول های متنوعی هستند که انسولین و اکسی توسین نمونه های رایج آنها محسوب می شوند و برخی از آنها مورد تأیید FDA، گروهی دیگر در بازار خاکستری و یا سیاه، ایمنی مشکوکی دارند و اغلب خطرناک هستند. در واقع، کاربردها و مضراتی که این مواد دارند بسیار فراتر از دیابت و چاقی است و نیاز به بررسی بیشتر دارد و به شما کمک می کند که با استفاده از این اطلاعات، بیشتر از سلامت ذهنی و جسمیتان مراقبت نمایید.
عملکرد پپتیدها در بدن انسان
همانطور که گفتیم، پپتیدها نقش مهمی را بازی می کنند و کاربردهای بسیاری دارند و استفاده ناآگاهانه از آنها سبب بروز مشکلات جدی فیزیکی و روانی خواهد شد. به عنوان مثال اگر ایپامورلین باعث ترشح هورمون GH شود و می تواند احساس گرسنگی و اضطراب را در برخی از افراد تشدید کند و یا Hexarelin به عنوان یک محرک قوی شناخته می شود که می تواند سطح پرولاکتین را در بدن بالا ببرد که این موضوع شانس سرکوب میل جنسی و احتباس مایعات را افزایش می دهد.
شاید برایتان جالب باشد که پپتیدها طول عمر بشر را بیشتر می کنند و همچنین یک نوع از آنها می تواند از سد خونی مغزی عبور نماید و مستقیماً بر خلق و خو اثر بگذارد و میزان اشتهای شما را تحت تاثیر قرار دهد. از دیگر چیزهایی که به شدت تحت کنترل این ماده است را می توان میل جنسی ذکر کرد. کیسپپتین تولید شده در مغز نقش مهمی در تحریک ترشح هورمونها از غده هیپوفیز، از جمله هورمون لوتئینیزه کننده (LH) محرک فولیکول (FSH)، که برای سلامت باروری و تولید مثل ضروری هستند، دارد. پیشنهاد می کنیم که قبل از مصرف داروهای حاوی این مولکول ها حتماً از یک پزشک متخصص راهنمایی بگیرید؛ در غیر این صورت، امکان دارد که درگیر عوارض جانبی آزار دهنده شوید.